同志社女子大学図書館

Food : the history of taste

edited by Paul Freedman. -- University of California Press, 2007. -- (California studies in food and culture ; 21). <BB12182888>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女田図 開架 383.8||F9495 1082048908 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女田図
配置場所 開架
請求記号 383.8||F9495
資料ID 1082048908
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food : the history of taste / edited by Paul Freedman
出版・頒布事項 Berkeley : University of California Press , c2007
形態事項 368 p. : ill. (some col.) ; 27 cm
巻号情報
ISBN 9780520254763
書誌構造リンク California studies in food and culture <BB00503414> 21//a
注記 "Published by arrangement with Thames & Hudson Ltd., London"--T.p. verso
注記 Includes bibliographical references (p. 358-361) and index
学情ID BA88941685
本文言語コード 英語
著者標目リンク Freedman, Paul H., 1949- <AU00153566>
分類標目 衣食住の習俗 NDC8:383.8
分類標目 LCC:TX353
分類標目 DC22:641.3
件名標目等 Food -- History
件名標目等 Food habits -- History