同志社女子大学図書館

Food shelf life stability : chemical, biochemical, and microbiological changes

edited by N.A. Michael Eskin, David S. Robinson. -- CRC Press, 2001. -- (CRC series in contemporary food science / Fergus M. Clydesdale, Series editor). <BB00511701>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 研究室 498.51||E9443 0181001470 研貸中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 研究室
請求記号 498.51||E9443
資料ID 0181001470
状態 研貸中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food shelf life stability : chemical, biochemical, and microbiological changes / edited by N.A. Michael Eskin, David S. Robinson
出版・頒布事項 Boca Raton, Fla. : CRC Press , c2001
形態事項 370 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 0849389763
書誌構造リンク CRC series in contemporary food science / Fergus M. Clydesdale, Series editor <BB00266620>//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA51345750
本文言語コード 英語
著者標目リンク Eskin, N. A. M. (Neason Akivah Michael) <AU00077084>
著者標目リンク Robinson, David S., 1935- <AU00300483>
分類標目 LCC:TP373.3
分類標目 DC21:664
件名標目等 Food -- Storage
件名標目等 Food -- Shelf-life dating