同志社女子大学図書館

Food quality : effects of production practices and processing

edited by George W. Irving Jr. and Sam R. Hoover. -- American Association for the Advancement of Science, 1965. -- (Publication of the American Association for the Advancement of Science ; No. 77). <BB00470893>
この書誌にはまだスタンプは押されていません。


登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 498.54||I261 9681238686 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 498.54||I261
資料ID 9681238686
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food quality : effects of production practices and processing / edited by George W. Irving Jr. and Sam R. Hoover
出版・頒布事項 Washington : American Association for the Advancement of Science , 1965
形態事項 viii, 298 p., [4] p. of plates : ill. ; 24 cm.
書誌構造リンク Publication of the American Association for the Advancement of Science <BB00018917> No. 77//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA45881989
本文言語コード 英語
著者標目リンク Irving, George W., Jr. <>
著者標目リンク Hoover, Sam R. <>