同志社女子大学図書館

The new international confectioner : confectionery, cakes, pastries, desserts and ices, savouries

edited by Wilfred J. Fance ; produced by René Kramer. -- 2nd fully revised ed. -- Virtue, 1973. <BB00469594>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 596.6||F685-2B 9681247200 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 596.6||F685-2B
資料ID 9681247200
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The new international confectioner : confectionery, cakes, pastries, desserts and ices, savouries / edited by Wilfred J. Fance ; produced by René Kramer
版事項 2nd fully revised ed
出版・頒布事項 London : Virtue , 1973
形態事項 xv, 890 p. : ill. (some col.) ; 27 cm
注記 Previous ed. published in 1968 under title: The International confectioner
注記 Includes index
学情ID BA45730123
本文言語コード 英語
著者標目リンク Fance, Wilfred J. <> ed
著者標目リンク Kramer, René <AU00294507>
分類標目 LCC:TX763
分類標目 DC:664/.15
件名標目等 Confectionery
件名標目等 Pastry