同志社女子大学図書館

Alexandre Dumas' dictionary of cuisine

edited, abridged and translated by Louis Colman ; illustrations by John H. Jacoby. -- Simon and Schuster, 1958. <BB00469346>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 596.23||D106-1F 9681245933 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 596.23||D106-1F
資料ID 9681245933
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Alexandre Dumas' dictionary of cuisine / edited, abridged and translated by Louis Colman ; illustrations by John H. Jacoby
出版・頒布事項 New York : Simon and Schuster , 1958
形態事項 vi, 282 p. : ill. ; 23 cm
その他の標題 原タイトル:Le grand dictionnaire de cuisine
注記 Includes index
学情ID BA45694416
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Dumas, Alexandre, 1802-1870 <AU00030226>
著者標目リンク Jacoby, John H. <>