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同志社女子大学図書館
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The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology
by P. M. Gaman and K. B. Sherrington ; : pbk. -- Pergamon Press, 1977. -- (Pergamon international library of science, technology, engineering and social studies). <BB00468205>
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The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology
by P. M. Gaman and K. B. Sherrington ; : pbk. -- Pergamon Press, 1977. -- (Pergamon international library of science, technology, engineering and social studies). <BB00468205>
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巻号
所蔵館
配置場所
請求記号
資料ID
状態
返却予定日
メモ
予約
0001
女今図
閉架
498.53||G508
9681237469
整理中
0件
No.
0001
巻号
所蔵館
女今図
配置場所
閉架
請求記号
498.53||G508
資料ID
9681237469
状態
整理中
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書誌詳細
標題および責任表示
The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology / by P. M. Gaman and K. B. Sherrington
出版・頒布事項
Oxford ; New York : Pergamon Press , 1977
形態事項
xi, 300 p. : ill. ; 22 cm
巻号情報
ISBN
0080199488
巻号情報
巻次等
: pbk
ISBN
008019947X
書誌構造リンク
Pergamon international library of science, technology, engineering and social studies <BB00000249>//a
注記
Includes bibliographical references and index
学情ID
BA45555249
本文言語コード
英語
著者標目リンク
*Gaman, P. M. <AU00207776>
著者標目リンク
Sherrington, K. B. <AU00207777> joint author
分類標目
LCC:TX531
分類標目
DC:641.1
件名標目等
Food -- Composition
件名標目等
Food -- Microbiology
件名標目等
Nutrition
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