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Food : a culinary history from antiquity to the present

under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]. -- Columbia University Press, 1999. -- (European perspectives). <BB00461381>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女田図 閉架(B1F) 383.8||F339 0182042366 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女田図
配置場所 閉架(B1F)
請求記号 383.8||F339
資料ID 0182042366
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , 1999
形態事項 xviii, 592 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 0231111541
書誌構造リンク European perspectives <BB00004719>//a
その他の標題 原タイトル:Histoire de l'alimentation
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA44603732
本文言語コード 英語
著者標目リンク Flandrin, Jean Louis, 1931- <AU00051129>
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <AU00061658>
著者標目リンク Sonnenfeld, Albert
分類標目 LCC:TX353
分類標目 DC21:641.3/09
件名標目等 Food -- History
件名標目等 Food habits -- History