同志社女子大学図書館

Production and application of enzyme preparations in food manufacture

Society of Chemical Industry, 1961. -- (S.C.I. monographs ; No.11). <BB00404776>
この書誌にはまだスタンプは押されていません。


登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 588||P542 9681243078 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 588||P542
資料ID 9681243078
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Production and application of enzyme preparations in food manufacture
出版・頒布事項 London : Society of Chemical Industry , 1961
形態事項 iv, 180 p. : ill. ; 22 cm
書誌構造リンク S.C.I. monographs <BB00292967> No.11//a
注記 "Comprising papers (with discussions) read at a symposium organised by the Food Group held on 1-2 October 1959, at the Royal Society of Medicine"
注記 Includes bibliographical references
学情ID BA38438471
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Society of Chemical Industry (Great Britain). Food Group <AU00097169>
分類標目 DC18:664