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Hering's dictionary of classical and modern cookery and practical reference manual for the hotel, restaurant and catering trade : brief recipes, professional knowledge concerning wine, cocktails and other drinks, menu knowledge and table service

translation [from the German] ... by Walter Bickel. -- Fachbuchverlag Pfanneberg & Co, 1972. <BB00396315>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 参考図書室 596||H553-16F 9581383840 禁帯出 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 参考図書室
請求記号 596||H553-16F
資料ID 9581383840
状態 禁帯出
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Hering's dictionary of classical and modern cookery and practical reference manual for the hotel, restaurant and catering trade : brief recipes, professional knowledge concerning wine, cocktails and other drinks, menu knowledge and table service / translation [from the German] ... by Walter Bickel
出版・頒布事項 Giessen : Fachbuchverlag Pfanneberg & Co , c1972
形態事項 852 p. ; 19 cm
その他の標題 原タイトル:Lexikon der küche
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Hering's dictionary of classical and modern cookery
注記 English text, English, French, German, Italian and Spanish vocabulary
注記 Translation of the 16. newly revised edition
注記 Includes index
学情ID BA37466187
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Hering, Richard
著者標目リンク Bickel, Walter <AU00294506>
分類標目 LCC:TX349
分類標目 DC19:641.5/03/21
件名標目等 Cookery - Encyclopaedias
件名標目等 Cookery -- Dictionaries