同志社女子大学図書館

Fruit and vegetable juice : processing technology

by Donald K. Tressler and Maynard A. Joslyn in collaboration with a group of specialists. -- Avi Pub. Co., 1961. <BB00310635>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 588.4||T183 9681243710 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 588.4||T183
資料ID 9681243710
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Fruit and vegetable juice : processing technology / by Donald K. Tressler and Maynard A. Joslyn in collaboration with a group of specialists
出版・頒布事項 Westport, Conn. : Avi Pub. Co. , 1961
形態事項 xi,1028 p. : ill. ; 24 cm
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA27179214
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Tressler, Donald Kiteley, 1894- <AU00265301>
著者標目リンク Joslyn, Maynard Alexander, 1904- <AU00246401> joint author
分類標目 LCC:TP562
分類標目 DC:663.63
件名標目等 Fruit juices
件名標目等 Vegetable juices