同志社女子大学図書館

Chemistry and physics of baking : materials, processes, and products : the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the School of Agriculture of the University of Nottingham, the School of Agriculture, Sutton Bonington, 10th-12th April 1985

edited by J.M.V. Blanshard, P.J. Frazier, T. Galliard. -- Royal Society of Chemistry, 1988. -- (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no.56/). <BB00153025>
この書誌にはまだスタンプは押されていません。


登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 588.32||B336 9581165193 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 588.32||B336
資料ID 9581165193
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Chemistry and physics of baking : materials, processes, and products : the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the School of Agriculture of the University of Nottingham, the School of Agriculture, Sutton Bonington, 10th-12th April 1985 / edited by J.M.V. Blanshard, P.J. Frazier, T. Galliard
出版・頒布事項 London : Royal Society of Chemistry , 1988, c1986
形態事項 viii, 276 p. ill, ; 23 cm
巻号情報
ISBN 0851869955
書誌構造リンク Special publication / Royal Society of Chemistry <BB00012689> no.56///a
注記 Includes bibliography and index
学情ID BA12343121
本文言語コード 英語
著者標目リンク Blanshard, J. M. V. <AU00105139>
著者標目リンク Frazier, P. J. <AU00214204>
著者標目リンク Galliard, T. <AU00072066>
著者標目リンク Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group <AU00057113>
著者標目リンク University of Nottingham. School of Agriculture <AU00140464>
分類標目 LCC:TX763
分類標目 DC19:664/.752
件名標目等 Bakery products. Physical properties & chemical properties
件名標目等 Baked products