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Chemistry and physics of baking : materials, processes, and products : the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the School of Agriculture of the University of Nottingham, the School of Agriculture, Sutton Bonington, 10th-12th April 1985
edited by J.M.V. Blanshard, P.J. Frazier, T. Galliard. -- Royal Society of Chemistry, 1988. -- (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no.56/). <BB00153025>
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Chemistry and physics of baking : materials, processes, and products : the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the School of Agriculture of the University of Nottingham, the School of Agriculture, Sutton Bonington, 10th-12th April 1985
edited by J.M.V. Blanshard, P.J. Frazier, T. Galliard. -- Royal Society of Chemistry, 1988. -- (Special publication / Royal Society of Chemistry ; no.56/). <BB00153025>
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No.
巻号
所蔵館
配置場所
請求記号
資料ID
状態
返却予定日
メモ
予約
0001
女今図
開架
588.32||B336
9581165193
配架中
0件
No.
0001
巻号
所蔵館
女今図
配置場所
開架
請求記号
588.32||B336
資料ID
9581165193
状態
配架中
返却予定日
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Chemistry and physics of baking : materials, processes, and products : the proceedings of an international symposium organised by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the School of Agriculture of the University of Nottingham, the School of Agriculture, Sutton Bonington, 10th-12th April 1985 / edited by J.M.V. Blanshard, P.J. Frazier, T. Galliard
出版・頒布事項
London : Royal Society of Chemistry , 1988, c1986
形態事項
viii, 276 p. ill, ; 23 cm
巻号情報
ISBN
0851869955
書誌構造リンク
Special publication / Royal Society of Chemistry <BB00012689> no.56///a
注記
Includes bibliography and index
学情ID
BA12343121
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Blanshard, J. M. V. <AU00105139>
著者標目リンク
Frazier, P. J. <AU00214204>
著者標目リンク
Galliard, T. <AU00072066>
著者標目リンク
Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group <AU00057113>
著者標目リンク
University of Nottingham. School of Agriculture <AU00140464>
分類標目
LCC:TX763
分類標目
DC19:664/.752
件名標目等
Bakery products. Physical properties & chemical properties
件名標目等
Baked products
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