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The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology

by P.M. Gaman and K.B. Sherrington ; :pbk.. -- 3rd ed. -- Pergamon Press, 1990. <BB00147302>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 498.53||G508-3A 9681237450 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 498.53||G508-3A
資料ID 9681237450
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology / by P.M. Gaman and K.B. Sherrington
版事項 3rd ed
出版・頒布事項 Oxford ; New York : Pergamon Press , c1990
形態事項 x, 269 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
巻次等 :pbk.
ISBN 0080361560
巻号情報
ISBN 0080361552
注記 Includes bibliographical references (p. 259) and index
学情ID BA11936809
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Gaman, P. M. <AU00207776>
著者標目リンク Sherrington, K. B. <AU00207777>
分類標目 LCC:TX531
分類標目 DC20:641.1
件名標目等 Food -- Composition
件名標目等 Food -- Microbiology
件名標目等 Nutrition