同志社女子大学図書館

Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality

the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Union of Microbiological Societies ; hbk., pbk.. -- Blackwell Scientific, 1988. -- (Microorganisms in foods ; 4). <BB00122454>
この書誌にはまだスタンプは押されていません。


登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 女今図 開架 498.54||I438 9681279382 配架中 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 498.54||I438
資料ID 9681279382
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality / the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Union of Microbiological Societies
出版・頒布事項 Oxford [England] ; Boston : Blackwell Scientific , 1988
形態事項 xiv, 357 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 hbk.
ISBN 0632021810
巻号情報
巻次等 pbk.
ISBN 0632026510
書誌構造リンク Microorganisms in foods <BB00122455> 4//a
その他の標題 表紙タイトル:HACCP in Microbiological Safety and Quality
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA10276544
本文言語コード 英語
著者標目リンク *International Commission on Microbiological Specifications for Foods
分類標目 LCC:QR115
分類標目 DC19:664/.07
件名標目等 Food -- Microbiology
件名標目等 Food industry and trade -- Sanitation
件名標目等 Food industry and trade -- Quality control