同志社女子大学図書館

Developments in food carbohydrate

v. 1, v. 2. -- Applied Science Publishers, 1977. -- (Developments series). <BB00093689>
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所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 メモ 予約
0001 v. 2 女今図 開架 498.55||D212||2 9681226122 配架中 0件
No. 0001
巻号 v. 2
所蔵館 女今図
配置場所 開架
請求記号 498.55||D212||2
資料ID 9681226122
状態 配架中
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Developments in food carbohydrate
出版・頒布事項 London : Applied Science Publishers , 1977-
形態事項 v. : ill. ; 23 cm
巻号情報
巻次等 v. 1
ISBN 0853347336
巻号情報
巻次等 v. 2
ISBN 085334857X
書誌構造リンク Developments series <BB00011589>//a
注記 Most of the papers in v. 1, edited by G.G. Birch and R.S. Shallenberger, were presented at an American Chemical Society symposium organised by the Divisions of Carbohydrate Chemistry and Agricultural and Food Chemistry
注記 Includes bibliographical references and index
注記 v. 2 editor, C. K. Lee
学情ID BA06853972
本文言語コード 英語
著者標目リンク Birch, G. G. (Gordon Gerard) <AU00054056>
著者標目リンク Shallenberger, R. S. <AU00277240>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Carbohydrate Chemistry <AU00105697>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <AU00064280>
著者標目リンク Lee, C. K. <>
分類標目 LCC:TX553.C28
分類標目 DC19:641.1/3
件名標目等 Carbohydrates -- Addresses, essays, lectures