Doshisha Women's College of Liberal Arts. Library

改訂日本食品アミノ酸組成表

科学技術庁・資源調査会[編]. -- 科学技術庁資源調査会, 1986. -- (科学技術庁資源調査会報告 ; 第102号)(四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告). <BB00620614>
Stamp is not pushed yet.


Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date memo Reservation
0001 22 開架 498.51||K110 9681078913 available 0items
No. 0001
Volumes
Library 22
Location 開架
Call No 498.51||K110
Material ID 9681078913
Status available
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 改訂日本食品アミノ酸組成表 / 科学技術庁・資源調査会[編]
カイテイ ニホン ショクヒン アミノサン ソセイヒョウ
publication,distribution,etc.,area [東京] : 科学技術庁資源調査会 , 1986
physical description area 181p ; 26cm
parent bibliography link 科学技術庁資源調査会報告||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ ホウコク <BB00620654> 第102号//a
parent bibliography link 四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告||ヨンテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブン ヒョウ ノ フォロー アップ ニ カンスル チョウサ ホウコク <BB00918390>//a
variant titles その他のタイトル:Standard tables of food composition in Japan amino acid composition of foods.
NCID BN00711751
text language code Japanese
author link 科学技術庁資源調査会||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ <AU00036531>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification Science and technology NDLC:PC25
subject headings 食品化学||ショクヒンカガク
subject headings 栄養||エイヨウ