Login
Catalog Search ▼
Go to Search Top
Search by Classification
Serials Title List
Reserve Book
Newly Arrived
Borrowed Ranking
Access Ranking
Review List
Search Tags
Web Service ▼
Your Library Record
Bookmark
My Search
Review History
Tag History
Alert
≡
Bibliography Details
Doshisha Women's College of Liberal Arts. Library
Back to List
改訂日本食品アミノ酸組成表
科学技術庁・資源調査会[編]. -- 科学技術庁資源調査会, 1986. -- (科学技術庁資源調査会報告 ; 第102号)(四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告). <BB00620614>
Stamp is not pushed yet.
Tag:
No tag is registered
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Review
Details
URL:
改訂日本食品アミノ酸組成表
科学技術庁・資源調査会[編]. -- 科学技術庁資源調査会, 1986. -- (科学技術庁資源調査会報告 ; 第102号)(四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告). <BB00620614>
Stamp is not pushed yet.
Tag:
No tag is registered
Functions:
Select Export Destination
Please select the export destination.
Close this window
Review
Details
URL:
HoldingsList
1
-
1
of about
1
Click a number to display details about the collection.
10 Items
20 Items
50 Items
100 Items
No.
Volumes
Library
Location
Call No
Material ID
Status
Due Date
memo
Reservation
0001
22
開架
498.51||K110
9681078913
available
0items
No.
0001
Volumes
Library
22
Location
開架
Call No
498.51||K110
Material ID
9681078913
Status
available
Due Date
Reservation
0items
Go to the top of this page
Review
Go to the top of this page
Bibliography Details
title and statement of responsibility area
改訂日本食品アミノ酸組成表 / 科学技術庁・資源調査会[編]
カイテイ ニホン ショクヒン アミノサン ソセイヒョウ
publication,distribution,etc.,area
[東京] : 科学技術庁資源調査会 , 1986
physical description area
181p ; 26cm
parent bibliography link
科学技術庁資源調査会報告||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ ホウコク <BB00620654> 第102号//a
parent bibliography link
四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告||ヨンテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブン ヒョウ ノ フォロー アップ ニ カンスル チョウサ ホウコク <BB00918390>//a
variant titles
その他のタイトル:Standard tables of food composition in Japan amino acid composition of foods.
NCID
BN00711751
text language code
Japanese
author link
科学技術庁資源調査会||カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ <AU00036531>
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification
Science and technology NDLC:PC25
subject headings
食品化学||ショクヒンカガク
subject headings
栄養||エイヨウ
Go to the top of this page
Back to List
Go to the top of this page
Related Information<<
Related Information
Related Items
parent bibliography
科学技術庁資源調査会報告
四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告
author
科学技術庁資源調査会
classification
Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
Science and technology NDLC:PC25
subject
食品化学
栄養
Other Databases
Amazon
Google Books
NDLSearch
Other Universities (NII)
same conditions
same bibliography
Get it from another library
ILL Copy Request(get a copy from another library)
ILL Borrowing Request(borrow the actual book)
QR code