Doshisha Women's College of Liberal Arts. Library

フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ

大浦裕二, 佐藤和憲編著. -- ミネルヴァ書房, 2021. <BB13164512>
Stamp is not pushed yet.


Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date memo Reservation
0001 22 開架 588.09||O10729 2181011664 available 0items
No. 0001
Volumes
Library 22
Location 開架
Call No 588.09||O10729
Material ID 2181011664
Status available
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ / 大浦裕二, 佐藤和憲編著
フード ビジネスロン : 「ショク ト ノウ」 ノ サイゼンセン オ マナブ
publication,distribution,etc.,area 京都 : ミネルヴァ書房 , 2021.5
physical description area v, 190p : 挿図 ; 21cm
Volume Information
ISBN 9784623091164
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論 : 食と農の最前線を学ぶ
フード ビジネスロン : ショク ト ノウ ノ サイゼンセン オ マナブ
note 引用・参考文献: p181-185
NCID BC06863802
text language code Japanese
author link 大浦, 裕二||オオウラ, ユウジ <AU11085271>
author link 佐藤, 和憲(1954-)||サトウ, カズノリ <AU00334540>
classification Agricultural economics NDC9:611.3
classification Agricultural economy and management NDC10:611.3
classification Economics. Industries NDLC:DL681
classification Food technology NDC10:588.09
subject headings 食料品||ショクリョウヒン
subject headings フードシステム||フード システム