Doshisha Women's College of Liberal Arts. Library

最新ワイン学入門

山本博監修. -- 河出書房新社, 2016. <BB12988514>
Stamp is not pushed yet.


Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date memo Reservation
0001 22 開架 588.55||Y9300 1681028150 available 0items
No. 0001
Volumes
Library 22
Location 開架
Call No 588.55||Y9300
Material ID 1681028150
Status available
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 最新ワイン学入門 / 山本博監修
サイシン ワインガク ニュウモン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 河出書房新社 , 2016.7
physical description area 344, vip : 挿図, 地図 ; 19cm
Volume Information
ISBN 9784309285818
variant titles 異なりアクセスタイトル:ワイン学入門 : 最新
ワインガク ニュウモン : サイシン
note 参考文献: p344
NCID BB21949994
text language code Japanese
author link 山本, 博(1931-)||ヤマモト, ヒロシ <AU00086282>
classification Science and technology NDLC:PA416
classification Food technology NDC9:588.55
subject headings ワイン||ワイン