Doshisha Women's College of Liberal Arts. Library

味噌・醤油入門

山本泰, 田中秀夫共著. -- 改訂5版. -- 日本食糧新聞社, 2013. -- (食品知識ミニブックスシリーズ). <BB12979282>
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No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date memo Reservation
0001 22 開架 588.6||Y9736 1581026427 available 0items
No. 0001
Volumes
Library 22
Location 開架
Call No 588.6||Y9736
Material ID 1581026427
Status available
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 味噌・醤油入門 / 山本泰, 田中秀夫共著
ミソ ショウユ ニュウモン
edition area 改訂5版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本食糧新聞社 , 2013.9
physical description area xxiv, 234p : 挿図 ; 18cm
Volume Information
ISBN 9784889272352
parent bibliography link 食品知識ミニブックスシリーズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BB00742120>//a
variant titles 異なりアクセスタイトル:味噌醤油入門
ミソ ショウユ ニュウモン
note 項目索引: pxiii-xxiv
NCID BB13624065
text language code Japanese
author link 山本, 泰(1944-)||ヤマモト, ヤスシ <AU11054464>
author link 田中, 秀夫(1946-)||タナカ, ヒデオ <AU11054465>
classification Food technology NDC8:588.6
classification Science and technology NDLC:PC51
subject headings 味噌||ミソ
subject headings 醤油||ショウユ