Doshisha Women's College of Liberal Arts. Library

炭水化物の多面的利用技術の展開 : 糖質工学によるアプローチ

ニューフード・クリエーション技術研究組合編. -- 恒星社厚生閣, 2003. <BB10028807>
Stamp is not pushed yet.


Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date memo Reservation
0001 22 開架 588.1||N9743 0781009121 available 0items
No. 0001
Volumes
Library 22
Location 開架
Call No 588.1||N9743
Material ID 0781009121
Status available
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 炭水化物の多面的利用技術の展開 : 糖質工学によるアプローチ / ニューフード・クリエーション技術研究組合編
タンスイカブツ ノ タメンテキ リヨウ ギジュツ ノ テンカイ : トウシツ コウガク ニヨル アプローチ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 恒星社厚生閣 , 2003.11
physical description area viii, 212p, 図版1枚 ; 21cm
Volume Information
ISBN 4769909934
NCID BA65026262
text language code Japanese
author link ニューフード・クリエーション技術研究組合
ニュー フード クリエーション ギジュツ ケンキュウ クミアイ <>
classification Food technology NDC8:588.1
classification Food technology NDC9:588.1
subject headings 炭水化物||タンスイカブツ